Allente opvang

Opvang
Wij hebben ook opvang. Wilt u hiervan gebruik maken? Kijk dan op www.allente.nl of bel 0226-320208

Locatie Broek op Langedijk
In Broek op Langedijk hebben zij verschillende groepen voor buitenschoolse opvang in de vleugel van het gebouw, namelijk de Tierlantijn (peuteropvang, dagopvang, peuteracademie, flexibele opvang) en de Krullevaar (BSO). De groepen zijn dagelijks open.

Locatie Sint Pancras
Peuteropvang
In de Peutertuin staat ontdekken, leren, samen spelen en veel plezier hebben centraal. Uw kind krijgt alle ruimte om, samen met andere kinderen, zich te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Spelenderwijs bereidt uw peuter zich voor op de basisschool.
De Peutertuin van Allente zit in onze school en is open op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 - 11.45 uur. Komt uw peuter ook bij ons spelen? 

BSO
Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten, dat is het leven van kinderen in de basisschool leeftijd. Hier vindt u meer informatie over de BSO.

Vrijbuiters
Na schooltijd je even lekker uitleven in de natuur. Dat kan op de BSO bij De Vrijbuiters voor kinderen vanaf 7 jaar. Elke BSO dag is anders en speel je op een andere plek. Spelen in de natuur zorgt voor een vrije speel- en leeromgeving. De invulling van het spel wordt volledig aan de beleving overgelaten. 

Allente
Bogert 2-3
1721 PH, Broek op Langedijk
Telefoon: 0226-320208
[email protected]
www.allente.nl 
 
Cookie instellingen